22.05.2008 г., 20:37 ч.

Гадно 

  Поезия » Друга
1269 0 10
 

                                                                                            Търкалям се

                                                                   между пръстите на живота -

                                                   смачкано листче хартия.

                                  Подхвърлят ме,

                                                   дават "разумни" съвети,

                                                                      а на мене ми идва да вия...

                                                                                                     Болката

                                                                     пълзи между гънките ми,

                                                     ярост отровна събрала.

                               Искам отново да бъда

чиста, гладка и бяла...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??