13.05.2007 г., 22:00 ч.

ГАЙДИ 

  Поезия
755 0 3
                        ГАЙДИ

        ЗАСВИРЕТЕ   ГАЙДИ,
        ЗВЪННЕТЕ  РУЧИЛА!
        ВДИГНЕТЕ  ДУШАТА
        И ДАЙТЕ  МИ  КРИЛА...

        И   ПЕСЕН  ВЕКОВНА
        ТИХО  ДА   ПРЕЛИВА,
        С ПЕСЕНТА  РОДОПСКА
       ОМАЙНА   И    ЖИВА...

       ЕХТИ  ПЛАНИНАТА,
       ГАЙДА, ГАЙДА  РУЧИ,
      ЗВУЦИ  ОБЛИВАТ
       И  ОМАЙВАТ  ДУШИ...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??