13.04.2019 г., 14:47 ч.  

Галина – 2 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
481 3 3

       ПЕСЕН ВТОРА

 

      Не е било цвете

 

Не е било цвете гергина –

била e девойка Галина.

 

И рицар Галина залюби,

душата си нежна погуби,

 

на дивна Галина душата,

а също така на жената,

 

с която били са сгодени

и дума дал да се ожени...

 

            *    *     *

Завършил успешно учение,

в престижно у нас заведение,

 

щастливия рицар замина

с Галина към мила родина,

 

там, дето го чакаше друга,

красива девойка с прислуга...

 

        (Следва)

 

 

© Иванъ Митовъ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??