25.09.2011 г., 1:20 ч.

Гара "Никъде" 

  Поезия » Друга
583 0 2

Нагласям всичко в мoя полза,

разбрах - в заблуда съм била.

Сега отговори искам да потърся -

накъде да тръгна, кое да избера?

 

Винаги така се получава -

до гара "Никъде" просто стигам

и всеки път съм все по-слаба,

нищото - само него намирам.

 

Кога и с кого ще бъда - не зная,

въпросите ми - те си си стоят,

ще чакам ли, не знам, до края.

На гара"Никъде" за "някой" си влак!

© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??