Нагласям всичко в мoя полза,
разбрах - в заблуда съм била.
Сега отговори искам да потърся -
накъде да тръгна, кое да избера?
Винаги така се получава -
до гара "Никъде" просто стигам
и всеки път съм все по-слаба,
нищото - само него намирам.
Кога и с кого ще бъда - не зная,
въпросите ми - те си си стоят,
ще чакам ли, не знам, до края.
На гара"Никъде" за "някой" си влак!
© Васи All rights reserved.