29.07.2007 г., 19:23 ч.

Гатанка-автопортрет 

  Поезия
582 0 1
 

Тя е млада и зелена

 и със хубост надарена.

 По природа е брюнетка

и понякога - кокетка.

Но не е празноглава кукла,

нито пък надута фукла.

Мила е, никой не обижда.

Носи очила, но вижда.

Ескцентична и оригинална,

тя е стилна, уникална.

Може тя да пише и рисува,

от изкуство много се вълнува.

Черните й вежди и големите очи

сякаш поразяват те с космически лъчи.

Може да пленява като фея...

Просто да се влюбиш в нея!


"Как се казва?" - някой пита.

Е, познайте!

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • кой ли кой ли?! ми че ти бе!!!мн добро описание
Предложения
: ??:??