5.12.2013 г., 23:22 ч.  

Гаври с български светини 

  Поезия » Гражданска
400 0 1

Гаври с български светини

позволяват си "родни" админи.

Група "Кирил Методий и брат

му" създал някакъв гад.

Левски и Вазов също поругани били.

"Лески" и "Газов"-с тези "имена" "мили"

някакви прости хулигани,

които държат се кат профани,

погазват честта национална.

Възмути се, българино, ако имаш съвест нормална!

 

https://www.sulnabulgaria.com/позор-нова-гавра-с-апостола-иван-вазов/

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми патриотизма ти във всички твой творби. Поздравявам те за това.
Предложения
: ??:??