18.06.2015 г., 23:23 ч.

Гавър версия 

  Поезия » Пародии
809 0 1

             ГАВЪР ВЕРСИЯ

 

 

Този град, в който аз съм роден,

за софиянци ужасно е скучен,

тук посрещаш всеки нов ден,

за да видиш какво ще се случи.

 

Джи-ес-емът тук не звъни,

че покритие никакво няма,

интернетът и той не върви,

сал кабеларка с тъпа програма.

 

Уви, във нашия град

даже няма в кого да се влюбиш,

всички знаят се и стар, и млад,

просто ума си тук да изгубиш.

 

И понеже във нашия град

от клюкари отърване няма,

стискаш зъби и под мустак

благославяш на леля и мама.

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??