22.06.2018 г., 23:35 ч.

Генетично 

  Поезия » Любовна
899 4 4

Генетично намразих частиците в себе си,
как вибрират честотно по твоята скáла...
И перде, пред очите, със надписа - "Вреден си!" - 
залепих, да не мога това да забравя...

 

Нокаутирах желания в първите рундове
и завръзвах устата си да не говори...
Ако питаш - "Успявам ли?"...Господи, трудно е...
И вратата затварям, но друг не отвори...

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??