2.07.2009 г., 17:47 ч.

Генезис 

  Поезия
574 0 1

                                      ГЕНЕЗИС

                    на внуците - Ивелин и Кристиан


                      Раждането на живот си е Чудо

                       - реално и не съвсем.

                        Тайнствено, мистично

                   осъществяване на съзиданието...

                          И Богът в нас ни пресъздава

                    чрез тези, които са Бъдеще...

                         В началото бе ИДЕЯТА-

                            Голямата, Всевечната,

                   изпълнената с абстрактен смисъл...

                  Тя ще ескалира бавно и методично

                   и само двете клетки на полярността

            съзнават своите безпрецедентни способности...

                 Всемирната ЛЮБОВ покрива делата си

                       със защита от искрящи комети,

                              с екран на грижовност

                               и нетенденциозен контрол...

   А ние всички с безгласна молитва можем да благодарим,

                                  че всичко това се случва...

                                        Нека тихичко запеем!!!

                                                                           

© Ангел Хаджипопгеоргие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??