9.08.2015 г., 19:56 ч.

Генезис 

  Поезия » Еротична
601 0 0

Генезис

 

От пристрастия

вълните на обреченост

разсичаха и късаха брега.

 

На контрасти

вините разсъблечени

разчитаха да отмъстя.

 

Океан съм от емоции,

а ти – непревзимаем бряг,

в който моите пороци

се блъскат и се чудят – Как?

 

Залогът на стихиите да вдигнат

и ти да паднеш повалена,

там където се издига

гордостта ти – несломена.

 

Хазарт от бури невидени,

земетресения и лава…

 

От твоите целувки победени…

 

Така животът се създава.

 

botyo

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??