5.05.2009 г., 11:05 ч.

Гергьовска благословия 

  Поезия » Хумористична
610 0 15

Защо овчар не станах,

овчици да паса,

та агънце отбрано

дома да отнеса?

 

Как щях да си го пекна

на тази буйна жар,

как щях да го разчекна,

ако си бях овчар...

 

Ала овчар не станах.

Да уча издивях,

та пенсийка да хвана

накрай и то каква!

 

Днес що ли ми остава!?

Сънувам чеверме

и Серго благославям...

Ще ходя на море.

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??