4.10.2016 г., 16:47 ч.

Героят ще се влюби в обеците ми 

  Поезия » Любовна
302 0 0

Открадни идеята от романтичните сапунки, тип "Тетрадката"!

Хвани ме за ръката и нека легнем насред шосето, с риск да ни блъсне кола,

а аз да си броя звездите, влюбена до ушите.

А ти ще ме излъжеш, че съм най-страхотното момиче, 

и ще ме качиш на въртележката на любовта.

Подари ми захарен памук и с блеснал поглед 

лекичко ме целуни.

И като на кино ще ми наговориш куп клишета,

научени от книгите, а както знаем момичетата 

обичаме да слушаме такива неща.

Е, да, това е само филм, който сама режисирах

обаче до мен стоят чифт нови обеци,

в които героят, за когото пиша

обезателно ще се влюби! :)

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??