Открадни идеята от романтичните сапунки, тип "Тетрадката"!
Хвани ме за ръката и нека легнем насред шосето, с риск да ни блъсне кола,
а аз да си броя звездите, влюбена до ушите.
А ти ще ме излъжеш, че съм най-страхотното момиче,
и ще ме качиш на въртележката на любовта.
Подари ми захарен памук и с блеснал поглед
лекичко ме целуни.
И като на кино ще ми наговориш куп клишета,
научени от книгите, а както знаем момичетата
обичаме да слушаме такива неща.
Е, да, това е само филм, който сама режисирах
обаче до мен стоят чифт нови обеци,
в които героят, за когото пиша
обезателно ще се влюби! :)
© Bez ime All rights reserved.