19.08.2021 г., 13:55 ч.

Глад 

  Поезия » Любовна, Еротична, Философска, Друга
502 1 4

Глад 🤤👅🐍👄

 

Черни хладни люспи стискат крехка шия

Студенина се плъзга, увива, краде ми дъха

Греховността ме принуждава да разкрия

хапката похот, която ми заседна в гръдта

 

Съскащ разцепен език с моя се преплита 

Плюе, смесва слюнката ми с отрова... 

Антидотът е да преглътна и да изпитам

разяждаща възбуда по плътта си сурова 

 

В очите - водовъртеж, едно сме аз и змията 

Пълзя към вкусното ти тяло с поглед хищен 

Сладострастие, а не пяна ми тече от устата 

Апетитът на сластното влечуго е отприщен

 

 

 

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??