22.02.2018 г., 11:53 ч.

Глаголно 

  Поезия » Гражданска
299 1 1

Отдавна бях решил да опитам стихотворение само с глаголи и ето, че го направих и то благодарение на Таня Мезева, която беше направила подобно, което много ми хареса! Може би не е от най-сполучливите, но все пак е опит!

 

 

Искам. Желая. Обичам. Мечтая.

Страдам. Живея. Чакам. Копнея.

Плача. Боли ме. Идвай! Спаси ме!

Моля се. Вярвам. Дишам. Повтарям.

Спя и сънувам. Любя. Бленувам.

Радвам се. Пея. Тичам. Лудея.

Падам и ставам. Взимам и давам.

Търся. Намирам. Вървя не спирам.

Уча се. Зная. Мога. Играя.

и се гордея. Работя. Умея.

Искам и мога. Уча се, зная.

Страдам Обичам. Дишам. Желая.

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, че динамика! Свежо и емоционално! Браво, Гога!
Предложения
: ??:??