13.06.2013 г., 18:10 ч.

Глас във храма 

  Поезия » Друга
295 0 2

Приемам на доверие нещата,

които следват моята борба.

Аз вярвам, Боже, горе във звездата,

която бди над моята съдба.

 

Че тя и вечер над съня будува

и топли покрива на моя дом.

А сутрин тя в очите ми лудува

и ме почерпва често с чаша ром.

 

И пуска ме по пътя си да тичам,

белязан кришно с тайния нишан.

А аз по пътя крачките си сричам

и чувам глас във храма ми смълчан.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Камелия!Добре е човек да следва вътрешния си глас!
    В голяма степен избягва грешките си!Привет от мен!
  • Винаги следвай своя вътрешен глас!!!
Предложения
: ??:??