20.03.2009 г., 11:16 ч.

Гласове 

  Поезия » Друга
664 0 4

Умирам и в сив дъждовен облак се превръщам

и сея град, и сея глад и смърт навред, където мина.

Милост няма в мене вече, само огън, жупел, сласт,

само дяволският глас, шепнещ: "Умъртви го!"

- Умъртви света - е зъл, жесток, привидно патетичен,

убива всичко, що красиво и хуманно в теб е...

Забрави любов, мрази на глас висок.

Нали това иска този опустял живот...?

 

(19.03.2009)

© Тони Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??