Ставаме. Кафе и
гранулирано внимание
отправяме на
някой си познат.
Работа. Кафе. Компютър
без съзнание
ни завличат в своя
собствен свят.
Вкъщи - разговор на крак
и топла супа
за преживени случки
и
децата,
малко тв-вести -
обичайната ни
доза скука
и със главоболие
отново скок в кревата!
© Ая Цонева Всички права запазени