10.07.2018 г., 9:36 ч.

Глуха тишина 

  Поезия
602 3 4

Една въздишка те изпраща –
последната за мен...  и няма вече.
Сега душата се разплаща
с обичам те, останало далече.

 

Тишината глуха, онемяла,
преседна в празната душа.
Стиска ме, без дъх последен
ми обещава – няма да е все така.


Е.И.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??