11.03.2012 г., 12:31 ч.

Глупак 

  Поезия » Хумористична
675 0 5

 

Живее в огледалото един глупак.

 

Кога и как е влязъл там –

не знам,

ала когато да погледна –

все е там.

 

Аз днес не издържах и му казàх:

 

- Глупако,

престани да ме нервираш!  

И да престанеш да ме имитираш!

 

Че ако ти ударя две крошета,

ще има да те сбират на парчета!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??