17.04.2007 г., 14:39 ч.

Глупаво момче 

  Поезия
619 0 0
Глупаво момче

 

Преди съдбата с тебе да ме срещне

аз в гняв тънех, таях омраза.

Преди да срещна теб,

не знаех що е обич.

 

Но дори след като отхвърли моята любов,

дори след цялата болка в мен от теб,

аз живея за теб и любовта по-силна е от мене.

Сега отново тая омраза, но не за теб, а за мен.

 

Отново моята душа в сенките покой ще търси.

Отново в мрака аз ще се спотайвам.

Аз живея за теб и нищо няма значение.

Аз живея за теб, скъпа моя.

 

И няма да се предам, защото за теб живея.

И мъж не съм, безумно в тебе влюбен съм.

И сенките, поглъщайки ме, аз твоето име ще изрека.

В теб сърцето ми живее и няма значение, аз до теб ли съм?

 

И мъж не съм, защото

безумно влюбен съм,

а едно малко,

                       глупаво момче!!!

 

                         За моята принцеса Рал

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??