14.09.2010 г., 20:53 ч.

Глупост и старание 

  Поезия
756 0 2

Защо е нужно постоянно

Да наричаш Господ непрестанно

Свое вечно оправдание

Убиваш мамиш

После... църква

Господ ще прости

Каква е тази сграда

Във която търсиш разкаяние

Чистилище за грозни съдбини

Убийство...!!!

Нищо, Господ ще прости...

 

“Не си наричай идоли

Аз съм твоят идол... ъъъ... БОГ

Аз ще ти простя

После ще забравя

Винаги забравям

ЕГО-АЗ

Това съм Аз”

 

И Той прощава

 

Но аз не

Ние не прощаваме

Малки недостойни

Винаги сме неудобни

Обвиняваме Бог в несъстояние

Във пошла глупост отчаяние

Въпрос на личност, на старание

 

“ЕГО-ТИ

Недей бъди”

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??