25.05.2013 г., 13:09 ч.

Глътка любов - за утре... 

  Поезия » Любовна
620 0 5

 

Познах силуета

на своята дълго мечтана любов...

 

Там - далеч от брега -

береше усмихната ябълки

от кристалната вечер на рая...

Пеперудите на надеждата

като летен фенер

обкръжиха душата ù,

пърхайки с цветни крила...

Но изгорили телата си,

една по една учудено падаха...

Изпълнен с въпроси,

загрижен за утре,

дума не промълвих - вкаменен...

За да имам любов 

до края си...




© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??