3.01.2011 г., 9:38 ч.

Гневът на Създателя 

  Поезия
1186 0 31

Тридесет сребърни кръста

свити в кесийка от кожа на вълк,

ще се забият в сърцето на Бога,

като стрели от дивашки лък.

 

Смъртта ще обикне живота.

Живи ще се любят с мъртъвци.

Над почвата нова Голгота

в навечерието ще се извиси.

 

Той ще ни  разпне  тогава

на кръст скован от лъжи.

Плътта ни ще се разлага

докато още сме  живи.

 

Смъртта ще обикне живота

живи ще се раждат мъртъвци,

без вяра, път и посока,

без дом и... вече без души.

© Николина Милева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??