8.12.2018 г., 17:28 ч.

Гнездо 

  Поезия
312 0 0

 стих
е дума
твърде силна

 

болка
майчина
родилна

 

„светлина от светлината“
изначална
и
пресвята

 

стих
е дума
непосилна

 

болкоòбич
преобилна

 

повече
от светлината

 

и
гнездо
на
необята

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??