Тук черна е нощта и тиха,
гневът във вените кипи.
Характерът ми, по натура сприхав
не може разума да утеши.
Контрол ли бе, да го опиша,
след опит, опит се реди.
Опитах стихове да пиша -
гневът след тях не се топи.
А някой може ли да каже,
да се избавя как от този кръг?
Като на свой, със думи да разкаже -
човек съм аз от плът и кръв.
© Joakim from the grave Всички права запазени