Във вените ми тесни
Гняв вместо кръвта тече.
Търси начин да излезе
Гневът навън да изтече.
Мислите омразни искам да извадя
И гневът си да разкажа.
Яростта таи се в моето сърце
И се мъчи тя света да разбере.
Колко трудно е да бъдеш “ТИ”
И да си играеш с чувствата си.
Сам раняваш се и търсиш
Друг виновен за това.
Превръщам се във звяр сега.
Болката ли ме превърна във това.
Защо си мислиш, че сега желая
Това което ти ми даваше преди.
© Янко Киров Всички права запазени