28.09.2004 г., 21:09 ч.

Гоблен 

  Поезия
1047 0 1
Бод след бод
в различни цветове...
Над сивата житейска канава
очите ни изтичат.

В един живот,
невинност на дете,
коварство, щастие и самота
съвъкупляват дните.

Час след час,
забързаното време
зашива по лицата ни следи
от вчерашния ден.

Душите в нас -
щастливи, натъжени
бродират с могове - конци
живота ни - гоблен.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??