Стига бе, приятелко добра.
Какви са тия смехории?
Искал секс, не чакал и нощта.
В ума му казваш, само простотии.
Хубав бил, но с този секс,
идвали големите проблеми.
Изпивал любовта на екс.
Да седне и да шие с теб гоблени?
Пусни се в бързея и ти.
Не се страхувай от удавяне.
Поиска ли, със него ти литни.
Ядец! Нагоре- слънчево изгаряне.
© Ник Желев Всички права запазени