Jul 11, 2015, 12:00 AM

Гоблени 

  Poetry » Humour
342 0 1

Стига бе, приятелко добра.

Какви са тия смехории?

Искал секс, не чакал и нощта.

В ума му казваш, само простотии.

 

Хубав бил, но с този секс,

идвали големите проблеми.

Изпивал любовта на екс.

Да седне и да шие с теб гоблени?

 

Пусни се в бързея и ти.

Не се страхувай от удавяне.

Поиска ли, със него ти литни.

Ядец! Нагоре- слънчево изгаряне.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??