1.01.2012 г., 13:04 ч.

Години в паметта 

  Поезия
329 0 0

Ето отмина и тази година,
сякаш се возим на влака стрела.
Изпари се като вода в пустиня,
погълната от пясъкът на вечността.
Но във всеки от нас
тя остави своята следа.

Незабравими мигове,
запечатани в нашите сърца.

Всеки ще помни моменти,
изпълнени с истински чувства
от различни съставни елементи.
Весели случки с приятели,
пламнала любов между мъж и жена.
Щастие и нещастие има за всеки.
Нека да помагаме на хора в беда!
На тези, които имат нужда,
да им подадем приятелска ръка.
Защото ние сме тези,
който ще направим по-добър света.

Всяка изминала година
оставя спомен в паметта.
Дано всяка следваща
да бъде все по-добра.
Изпълнена с радост и веселба,
но да има и малко тъга,
за да можем да оценим
всяка минута щастие.
Без значение дали живота
е случайност, или съдба.

© Борислав Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??