18.04.2009 г., 10:54 ч.

Годините са пясък 

  Поезия » Любовна
552 0 1

Животът ни събира и разделя,
тъгуваме за хубавите дни,
тъгуваме за слънцето,
за нощите, в които с теб сме били
толкоз близки аз и ти...
Казваме си "чао" за кратко,
но нещо там в душата ни горчи.
Случките - и весели, и тъжни,
редуват се и огънят все повече гори.
Животът ни събира и разделя,
а годините са пясък между пръстите, нали.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Животът ни събира и разделя,
    а годините са пясък между пръстите, нали."

    Благословен Великден!
Предложения
: ??:??