27.09.2017 г., 22:27 ч.

Годишнини 

  Поезия » Любовна
356 0 2

Преди 11 години се оженихме...Все така обичащи...

 

ГОДИШНИНИ

 

Минават годините бързо, любов, 
броим ли ги, питам се още,
но тази същата обич, крилата, любов
 в очите ни продължава да свети.

 

Тази същата обич, крилата, любов,
дето пълни очите ни с жажда,
опи ли те с нежност безумна, любов,
изгори ли те с влюбени пламъци...

 

Още много години, до мене любов,
още много години, до мене да крачиш,
налей ми вино, сипи ми любов
и пий до дъно, до дъно любов...
от любов!
и за вечност! 

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??