29.12.2022 г., 8:30 ч.

Гол(г)ота 

  Поезия
179 0 0

 

Без помисли скверни,

пречистена, гола,

отдадена, вярна

на теб и пред Бога,

 

далече от мисъл за грях

те целувам като разпятие,

а ти трепериш от страх

да не научи жена ти...

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??