Dec 29, 2022, 8:30 AM

Гол(г)ота 

  Poetry
177 0 0

 

Без помисли скверни,

пречистена, гола,

отдадена, вярна

на теб и пред Бога,

 

далече от мисъл за грях

те целувам като разпятие,

а ти трепериш от страх

да не научи жена ти...

© Ива ВалМан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??