17.07.2008 г., 11:13 ч.

Гола праскова 

  Поезия » Друга
2227 1 16

Апетитна, дъхава, узряла,

сочна, румена, без мъх,

галиш я в дланта си цяла,

впиваш устни, спира дъх...

Свежестта й в теб потича,

ароматна сладост, пиршество,

капки еликсир се стичат -

вкус, амброзия и тържество.

Глад за още се усилва,

разумът... потъва в мрак.

Вътрешен копнеж пулсира

да я вкусваш пак и пак...

Здраво в нея вкопчил устни,

соковете в теб преливаш -

свежи, дъхави и вкусни  -

в тялото си страст наливаш.

Знам добре - насита нямаш,

паднал в плен на сладостта,

и обсебен, пак посягаш

между мойте... клони и листа...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??