3.06.2009 г., 13:38 ч.  

Големите момичета не плачат 

  Поезия » Друга
4703 1 48

 

 


Am I...? >>>

Изгубих си либидото по пътя

във търсене на мъжко съвършенство.

Така и не усетих как настъпи

финалът на желаното блаженство.

Разтече се в ръцете ми нектарът

от всичките събирани оргазми.

А огънят от страсти ме опари

с целувките, раздавани напразно.

Забравих си усмивката дежурна

на рафта с неотложните задачи.

Затворени, и нощите ми бурни

в бурканчета от мед кротуват мрачни.

Сълзите ми отдавна са във стачка –

в очите се е плиснало морето.

Големите момичета не плачат.

Досущ като големите момчета.

 

 

 

 

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??