24.09.2007 г., 20:34 ч.

Големите момичета не плачат 

  Поезия
686 0 1
... защото нямат сълзи...
Големи, а всъщност малки.
Винаги чакащи някой, който няма да се появи.
Жалко, че го виждат прекалено късно.
Трябваше да знаят, че ТОЙ не съществува.
Че ТОЙ е само проекция на ума.
"Мога да направя каквото поискаш.
Захарно бастунче?
Нещо объркано?
Просто си пожелай...
Любов за цяла нощ...
Допира на вятъра...
Представи си..."
А МЕЧТИТЕ МОЖЕ И ДА СЕ СБЪДВАТ?

© Моя Милост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??