8.09.2023 г., 9:19 ч.

Големият въпрос на малкото сладурче 

  Поезия » Философска, Друга
202 1 4



Коремчето ми кой ли ще почеше
и кой ще цунка сладкото носле?
А козинката ми добре е да се среше
за да съм на седмото небе...

Ще ме отминеш ли, или ще спреш,
че хората все бързат, отминават.
И знаеш ли, дали ще разбереш,
но важните неща май все забравят...

Е, чакам тук и гледам, размишлявам,
макар последното да ти изглежда смешно...
На доброта човешка се надявам,
но време за това остава ли ви, питам спешно...

26.08.2023. - 07.09.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

  1164 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??