15.06.2011 г., 23:14 ч.

Голи думи 

  Поезия » Любовна
678 0 0

Голи думи



Един коридор все се мярка в съня ми -

ту светъл, ту тъмен, но винаги водещ към теб.

А очите ми гледат безмълвно

към твоя образ размазан и блед.

Стоиш там, във края -

уж близо, а може би не.

Подлъгваш ме, че на крачка е раят,

но и да тичам, остава все тъй далеч.

От време на време ми даваш надежда

с думи омайни и топла усмивка,

но, когато да тръгнеш към мен имам нужда,

ти се отдаваш на сладка почивка.



© Анна Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??