9.01.2020 г., 10:34 ч.

Голям Сечко 

  Поезия » За деца
750 0 0

Голям Сечко —
любим Дечко!

 

Добър, мил и драг —
сурвака със сняг

 

по всяка гърбина
за здрава година!

 

Със сняг съгрява
и с белота,

 

и благославя
с обич света!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??