31.08.2007 г., 22:35 ч.

Голямата любов 

  Поезия
667 0 3
Не искам мъничка любов,
която ден след ден ще ме убива.
Не искам и да плащам дан суров
и да не бъда дяволски щастлива.

Сърцето си току-така не давам
за част от нечия душа.
Не искам да деля! Аз искам цялата,
бих викнала като владетел стар.

И трябва ли ще чакам и години,
по пътища безкрайни ще се бавя,
но дойде ли мигът, часът -
в голямата любов ще се удавя!

© Дешка Люцканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??