12.09.2007 г., 22:10 ч.

Голямо момиче съм и не плача 

  Поезия
443 0 1
 

Искам да те прегърна скоро,

но ти си далече, ти си си вкъщи...

И пак съм сама до умора...

и в мислите си към тебе се връщам...




Аромата ти е още по моята кожа.

Във сънищата ме целуваш пак...

 и боли ме, гледам снимки, хванала ножа...

обичаща и чакаща те до страх...





Боли ме, чакам те, прегръщам те и грача...

време е да бъда жена...

Голямо момиче съм и не плача,

но ми липсваш... и съм все по-сама!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??