9.02.2010 г., 21:28 ч.

Гора 

  Поезия » Пейзажна
510 0 2

Гора


Тихо тя играе с вятъра,

говори със тревата,

с птиците си шушука,

а когато е сама

рони сълзи и листа!


Гората е самотна през есента

- няма с кой да си играе,

няма с кой да си говори,

няма с кой да си шушука...

Затова... когато е сама

рони сълзи и листа...

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??