17.01.2009 г., 10:41 ч.

Горчи 

  Поезия
668 0 6



ГОРЧИ


След тичащи стъпки
остава глухо отчаяние.
Изстиваш от студените тръпки
и обичаш от разстояние.
На недопитото вино
утайката много горчи.

© Илиана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??