15.06.2008 г., 14:34 ч.

Горчилка 

  Поезия
525 0 2
Горчилка

В следобедното ми кафе се удави
последното усещане за сртаст.
Огорчението във мен не се забави,
придоби над мен върховна власт.

Нима горчилка във кръвта ми ще тече?
Ще вгорчава сънищата, дните...
Ако да, ще оставя тя да изтече
с кръвта ми пролята и с мечтите.

И когато кафето до дъно изпия
и с отрова насити се моето тяло,
в душата камбана пак ще забие
за мен и за всичко в мене умряло.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??