12.12.2007 г., 14:40 ч.

Горчилка на екс 

  Поезия » Друга
1060 0 5

 

Чувствеността ми няма да пресъхне.

 Пред омразата Ви горчилката на екс ще глътне.

Инжекция с лицемерие ще си поставям.

На Вас да заприличам си забранявам!

 

 

На черното как да кажа бяло?

Все едно съзнанието ми не е живяло.

Вашето къде ли сте погребали?

В главите си "добре сте разтребвили".

 

 

От страх се гушкате с неискреността,

но моята усмивка е истинска.

Интересът клател феса,

но защо ли живеем за...?

 

 

                               М.

 

© Малина Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??