1.07.2017 г., 12:31 ч.

Горчива глътка 

  Поезия » Любовна
330 1 3

         Горчива глътка

 

Чашата горчива аз изпих,

но не вярвах, че ще го направиш!

Вярно е, че всичко ти простих!

Зная, скоро ти ще го забравиш!

 

Не, не съжалявам за това.

Ти си в правото си да избираш.

Много са момчетата в света

и нима това не го разбираш?

 

Щом решила си, не ще те спра,

господар не искам да ти бъда.

Ти си имаш собствена съдба,

затова не искам да те съдя!

 

1980-1982г.

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??