Баща ми пак ме бие,
посяга и на майка ми дори.
Нарича ме "Говедо...
или човек ще ставаш...
или умри..."
Пак пиян е... мирише на пот...
смърди на дявол...
Мама плаче...
моли го да ме остави...
Моли се и страда,
ръцете болни кърши.
Болна е от ревматизъм,
криви са й пръстчетата.
Сещам се сега и плача исках да умре,
но прекалено силен бе нещастника.
Сега голям съм, но го няма вече,
някъде тормози други.
Няма нищо...
Ще го пипна и във Ада!!!
© Христо Манчев Всички права запазени